Mera öppet i butiken!

posted in: Aktuellt, Maria Å | 0

Kom förbi butiken och få råd och handla alla produkter från MARIA ÅKERBERG. Nu har vi öppet både tisdagar kl 17-18:30 och fredagar kl 11-13. Passar inte dessa tider, så ring 0733-701660 för att boka en annan tid. Välkommen!

BEARD CARE SET

posted in: Maria Å | 0

Gör honom både snygg och glad! Pappa, pojkvännen eller jultomten? Alla kommer att älska nya Beard Oil och storsäljaren Shaving Cream. 299 SEK (Värde 368 SEK) Gäller 25 oktober – 31 december.

MINI MOISTURE SET

posted in: Maria Å | 0

På hotell, på weekendresan eller efter träningen? Ha alltid vår fuktgivande anti-age-duo i handväskan: Eye Cream och Face Lotion More. 199 SEK (Värde 278 SEK) Gäller 25 oktober – 31 december

Harmoniexpo 28 – 29 okt 2017

posted in: Aktuellt | 0

Hjärtligt tack Tack alla ni som förgyllde Harmoniexpo på olika vis! Extra roligt att så många visade intresse för kursen i Introductory Horstmann. Söker du behandling i Stockholm rekommenderar jag kollegan Inger Kristensson www.ingersalternativ.se

Årets Företagare 2017 Maria Åkerberg

posted in: Aktuellt | 0

”I en bransch med knivskarp och global konkurrens har årets vinnare med hög tillväxt och imponerande resultatmarginaler byggt upp sitt bolag. Genom forskning och innovation i kombination med en omtanke om människa och miljö skapas helt unika produkter av högsta kvalitet. Vinnaren är en sann entreprenör och förebild!” 1:a pris – Maria Åkerberg, Dermanord Svensk Hudvård AB!

Besök hos Omtanken

posted in: Aktuellt | 0

Idag kommer Åsa och visar den nya hemsidan! Nu ska vi se om hon kan leverera det hon har lovat… Hela sidan ska över i WordPress och hon har fått en malla med bilder som jag tagit tillsammans med en fotograf.

29 – 30 mars

posted in: Aktuellt | 0

Introductury Horstmann i Stockholm. Nu kan du anmäla dig till en introduktionskurs i Horstmann. Vi har begränsat antal platser, så först till kvarn…! Pris för 3 dagars utbildning är 5000 kr. Moms tillkommer. Boka innan 1 mars och få 10% rabatt! Mer information och anmälan här.

1 2