Föreläsning: Låt nacken vara fri med hjälp av Alexanderteknik

”Det handlar om att ha en fri nacke” fick jag som svar när jag frågade någon vad Alexanderteknik är för något. Jag som hade mycket spänningar i nacken, stelhet och whiplashbesvär blev mycket intresserad och anmälde mig till en kurs. Det är över 35 år sedan och i sommar firar jag 30-årsjubileum som Alexanderlärare.

Jag är jätteglad att ha blivit ombedd av Eva Klingström på Omtanken att ge en föreläsning om Alexanderteknik på hennes fina center.
Vill du också veta mer om hur man får en fri nacke?
Då vill du säkert också veta hur kroppen fungerar som en helhet, hur man får bättre hälsa och att kunna känna glädjen av att röra sig med lätthet?

Tid: Fredag 23/2 kl. 17.00 – 18.30
Plats: Omtanken, Prästgårdsängen 21, Göteborg

Skicka anmälan till barbro@alexandertechnique.se
www.alexandertechnique.se