Vårglädje

Vårglädje

Våren är på väg!

Ibland är det extra viktigt att ta hand om sig själv och ibland flödar energin utan att man behöver anstränga sig så mycket. Februari-mars brukar var tröga månader för de flesta och extra viktigt att fylla på med det man mår gott av. Kanske se någon rolig film, ta en stavgångstur eller njuta av ett härligt fotbad? Bli inspirerad av någon kunnig föreläsare eller testa orgelmassage?

MARIA ÅKERBERG

Startpaket för alla hudtyper

Färdigpackade startpaket från MARIA ÅKERBERG har alltid ett förmånligt pris och fram till 28/2 får du dessutom ytterligare 100 kr rabatt. Populära Beauty Starter Set More kostar alltså 519 kr men har ett värde av 795 kr.

BESÖK MIG I BUTIKEN! TISDAGAR kl 17:00-18:30

 

orgelmassageOrgelmassage

Örgryte Nya kyrka 3 mars kl 18:00

Kom och njut av mäktig orgelmusik och om du vill en stunds skön axelmassage sittandes i kyrkbänken. En annorlunda upplevelse!

 

Tincella ManagementVår uppskattade föreläsningsserie Hela Dig fortsätter och onsdagen den 27/3 då Åsa Snaar, talar om Biofeedback – där du kan se dina känslor! Åsa Snaar arbetar med marknadsföring och kommunikation och driver sitt bolag Tincella Management.
Hela vårens program hittar du här»

VILA!

Omtanken har stängt 19:e mars till 3:e april då jag är på semester.

Behöver du mjuka upp stela leder?

Introductory Horstmann är en kurs där du lär dig ta bättre hand om dig själv och dina närmaste. Ett effektivt sätt att förebygga eller behandla bekymmer med t ex nacke, axlar och ländrygg. Det är också första steget för de som eventuellt vill bli Horstmannterapeuter eller är intresserade av att gå kursen Aura Drainage & point 8 (prel 8-9 juni).

Introductory Horstmann Göteborg 13-14 april
Läs mer»