biofeedback

HELA DIG 27/3 – om biofeedback

FÖLJA · FÖRSTÅ · REGLERA

Med hjälp av biofeedback kan du följa och utvärdera hur din förmåga till självreglering förbättras över tid. Genom att bli medveten om och följa reaktioner och förändringar i kroppen som uppstår i olika situationer kan vi lära oss hur de hänger ihop med våra beteenden och tankar. När vi förstår sambanden är det lättare att medvetet träna och reglera dessa förändringar genom att exempelvis uppmärksamma en aktiverande känsla (trigger) ”i tid” och göra annorlunda, eller att träna på beteenden som gynnar återhämtning och avslappning.

Föreläsningen hålls av Åsa Snaar. Läs mer om biofeedback här»

  • Plats: euYoga, Prästgårdsängen 21 (i Omtankens lokaler)
  • Datum: 27/3
  • Tid: kl 18:00 – 18:45
  • Pris: gratis
  • Anmäl dig här»

Välkommen!