Summer safari

Strandliv to-go!

Summer safari

Sommarens bästa produkter till specialpris i ett set färdigpackat i vår egen MÅ Brand Bag.

Produkter som ingår:

After Sun Lotion 250 ml
En svalkande, lindrande lotion som vårdar, återfuktar och mjukgör solexponerad hud på både ansikte och kropp. Cremen absorberas snabbt av huden och har en frisk, fruktigt somrig doft. Innehåller vårdande Aloe Vera, Citrongräs och Havtorn.

Protecting Lotion Ourdoor 100 ml
En vårdande solskyddscreme för både ansikte och kropp. Välgörande Jojobaolja, fuktgivande Aloe Vera och naturligt solfilter Titandioxid vårdar och skyddar huden från både sol, kyla och vind. Vill du öka solskyddet lägger du på Protecting Lotion Outdoor i flera lager.

Lip Care Outdoor 7 ml
Ett mycket vårdande och drygt cerat, med naturligt solfilter Titandioxid och välgörande Geraniumolja som gör dina läppar mjuka, smidiga och återfuktade. Lip Care Outdoor sitter kvar länge och minskar även fina linjer runt munnen.

Orange MÅ Brand Bag
En stor kasse i återvunnet PET-material med bälg och MÅ-logotyp på båda sidorna. Mått: 35 x 35 x 10 cm.

Pris: 499 SEK (Värde: 656 SEK)
Erbjudandet gäller 1 juli – 31 augusti.