Eva-Marie Janelo

ZOOM-föreläsning om Face Reading

Med Eva-Marie Janelo 

Den 28 april sker föreläsningen vid två tillfällen: Kl 17.30-18.30 och kl 19.00-20.00.

Face Reading

Vi är alla födda med en intuitiv förmåga att tolka ansiktsuttryck hos en annan människa men vi gör det mestadels på en omedveten nivå. Genom att lära sig vilka muskler som korresponderar till olika känslor kan vi lära oss att medvetet tolka en människas känsloyttringar utan att några ord behöver sägas.

För vem?

Alla som på något sätt möter människor i sitt arbete har stor nytta av kunskaperna som förmedlas under denna föreläsning. Exempel på sådana yrkesgrupper är akupunktörer, kroppsterapeuter, hudterapeuter, psykoterapeuter, psykologer, HR-ansvarig och chefer.

Mer information & anmälan

Föreläsningen kommer att ske via ZOOM men om du vill är du välkommen att titta med mig i Omtankens lokaler. Du kommer att få en god introduktion om den utbildning Eva-Marie Janelo kommer att hålla på Omtanken den 21-23 november 2020.

  • Försäkra dig om en plats genom att swisha 100 kr till 123 029 5782, Omtanken massage & utbildning.
  • Ange din mailadress samt tid (vi kör samma föreläsning vid två tillfällen under kvällen).
  • Läs mer om Face reading på facereading.se