Face Reading Workshop med Eva-Marie Janelo

03dec2022

Face Reading

Kl 10:00 - 17:00

Utveckla din fulla potential genom Face Reading

Workshopledare: Master Face Reader Eva-Marie Janelo. Verksam inom österländsk medicin sedan 1994. Utbildad av Lillian Pearl Bridges vid Lotus Institute Inc, USA

Vem kan delta på denna workshop? Alla som önskar förstå sig själv på ett djupare plan och som önskar finna och utveckla mer av sin potential.

Vi varvar grundläggande teoretisk undervisning om Face Reading och kreativt arbete där deltagarna jobbar både individuellt och tillsammans med varandra.

I slutet av dagen kommer du att ha vunnit många nya insikter om dig själv och du erbjuds även möjlighet att sitta i ”heta stolen”. I ”heta stolen” blir du inför övriga deltagare läst och coachad av Eva-Marie i hur du ska kunna utveckla dig till den du vill vara.

Pris: 2500 kronor inkl. moms

Plats: Omtanken, Prästgårdsängen 21, Göteborg

Anmälan till Eva Klingström, eva@omtanken.eu, 0733-701660

Sagt av tidigare workshop-deltagare:

”Jag förstod hur jag kan använda mig av kunskapen om Face Reading på ett tydligare sätt genom att delta i workshopen. Det inledande föredraget var mycket intressant och gav en djupare inblick i Face Reading än jag haft innan. Jag förstår nu att det är ett verktyg som jag har nytta av på många olika sätt. Både i min personliga utveckling såväl som i kontakt med andra människor.

 

De kreativa uppgifter som vi fick i uppdrag att göra gav tid till reflektion och större förståelse inför den individuella läsningen som vi fick på slutet. 

Att få sitta med och lyssna på Eva-Maries tolkning och coachning av andra deltagare var också lärorikt. 

Jag upplever att jag på kort tid fick till mig väldigt mycket information och kunskap som jag kan använda genom att läsa av mitt eget ansikte. När jag ser på ansikten idag så ser jag andra saker än jag sett tidigare. Därför tycker jag att kunskapen i Face Reading är en tillgång både för min egen personliga utveckling såväl som i mötet med andra människor.”

För mer information besök Eva-Marie Janelos hemsida:

www.facereading.se