Ansiktszonterapi

”Bli av med krämpor och kom i rofylld balans med Ansiktszonterapi.”

Ansiktszonterapi är en behaglig och effektiv metod utvecklad av danskan Lone Sørensen (zonterapeut) i samarbete med bland andra Marcello Lopez (neurolog) och Professor Chau. Metoden bygger på en kombination av österländsk och västerländsk medicin och praktiseras i över 17 länder.

Under behandlingen ligger du påklädd på massagebänken och jag berör endast ditt ansikte. Genom stimulans av nerver och punkter kopplade till de olika meridianerna återfår du din naturliga balans så väl fysiskt som psykiskt. Eftersom man inte ökar blodflödet i kroppen och inte heller rör i leder passar ansiktszonterapin även för de med t.ex whiplash eller benskörhet.

En behandling tar ca 50 min och kostar 830 kr.

Ansiktszonterapi är lämpligt i alla sammanhang

Jag har kunder som har fått hjälp med komplexa symtombilder som sömnstörningar men också med t.ex värk i ett knä, i ryggen eller med att stärka upp immunförsvaret. Även de som har svårt att koppla av under klassisk massage brukar uppleva ansiktszonterapin som rofylld.

Bäst effekt får du om du tar 3 behandlingar inom loppet av 2 veckor.

I kombination med ett individuellt anpassat fysiskt träningsprogram kan ansiktszonterapin vara till glädje för de med koncentrationssvårigheter eller dyslexi. Tyvärr får man inte behandla barn under 8 år i Sverige.