HELA DIG 17/4: Vårt största organ – huden

posted in: Aktuellt | 0

Välkommen till en kort, kostnadsfri föreläsning om vad som kan vara bra att veta om solskydd och produkter för ansiktet nu när vår och sommar står för dörren! Hur funkar solskydd? Vad är mineralolja? När måste man använda ansiktsvatten? Vad innehåller deodorant? Effekten av tvål och vatten? Platsen är som vanligt Prästgårdsängen 21, i Omtankens lokaler. Tid: kl 18:00 – 18:45 Hoppas vi ses! /Eva Klingström    

Kurs i Introductory Horstmann

posted in: Aktuellt, Horstmann | 0

13-14 april Horstmanntekniken är ett fantastiskt verktyg som är enkelt att använda i vardagen men den kan också vara som sloganen lyder: ”A Life Changing Process”. För vem? För dig som vill lära dig att ta bättre hand om dig själv och dina närmaste. Kanske få bukt med stel nacke, musarm eller krånglande knän? Anmälan För mer information och anmälan, klicka här» Mer om Horstmann»

Workshop 30/3 – Skärmbalansen

posted in: Aktuellt | 0

Vid problematiskt skärmanvändande/datorspelande Är du en förälder som vill lära dig mer om osunda skärmvanor? Den 30 mars håller Tarja från Skärmbalansen en workshop med erfarenhetsutbyte kring problematiskt skärmanvändande/datorspelande. Föräldrar får med sig verktyg om skärmanvändande, träffar andra i liknande situation och skapar en dialog om skärmvanor.  Ett forum där unga och anhöriga möts för att hitta en gemensam förståelse för varandras perspektiv inom skärmens konsekvenser. Här djupdyker vi mer och får verktyg i vardagen. Föranmälan krävs: info@skarmbalansen.se Läs om … Läs mer»

Stängt för vila & rekreation

posted in: Aktuellt | 0

Nu tar jag semester! Är tillbaka den 4 april och då blir det QBN-Happening på Omtanken, för drivkraftiga entreprenörskvinnor och soloföretagare. Välkommen!

HELA DIG 27/3 – om biofeedback

posted in: Aktuellt | 0

FÖLJA · FÖRSTÅ · REGLERA Med hjälp av biofeedback kan du följa och utvärdera hur din förmåga till självreglering förbättras över tid. Genom att bli medveten om och följa reaktioner och förändringar i kroppen som uppstår i olika situationer kan vi lära oss hur de hänger ihop med våra beteenden och tankar. När vi förstår sambanden är det lättare att medvetet träna och reglera dessa förändringar genom att exempelvis uppmärksamma en aktiverande känsla (trigger) ”i tid” och göra annorlunda, eller att träna på beteenden som gynnar … Läs mer»

Vårglädje

posted in: Aktuellt | 0

Våren är på väg! Ibland är det extra viktigt att ta hand om sig själv och ibland flödar energin utan att man behöver anstränga sig så mycket. Februari-mars brukar var tröga månader för de flesta och extra viktigt att fylla på med det man mår gott av. Kanske se någon rolig film, ta en stavgångstur eller njuta av ett härligt fotbad? Bli inspirerad av någon kunnig föreläsare eller testa orgelmassage? Startpaket för alla hudtyper Färdigpackade startpaket från MARIA ÅKERBERG har alltid … Läs mer»

HELA DIG – Föreläsning 20/2

posted in: Aktuellt | 0

Människan – du i fokus! All förändring och framgång börjar inifrån Vi fortsätter med vår uppskattade föreläsningsserie Hela Dig med start onsdagen den 20/2 kl 18:00 då Elisabeth Bramfors talar om Människan – du i fokus. Du vet vad du vill … Du vet vad du vill men inte hur du skall ta dig dit. Jag hjälper dig att hitta självkänslan och kraften att skapa – din nya karriär, en hälsosam och stressfri vardag, en nyare du … Vad är … Läs mer»

Orgelmassage 3 feb

posted in: Aktuellt | 0

Örgryte nya kyrka kl 18:00 Varför inte unna dig en stunds ljuvlig massage ackompanjerad av fantastisk orgelmusik? Se hur Erland Hilden spelar med händer och fötter på orgelns alla manualer via en filmduk. Vi ses där. Välkommen!

Gott Nytt 2019

posted in: Aktuellt | 0

Ring, klocka, ring i bistra nyårsnatten… Sätt klockans larm på 9 januari kl 18 och kom till Öppet hus hos oss på Prästgårdsängen 21! Ett utmärkt sätt att få träffa oss som arbetar här, lyssna till intressanta föreläsningar varvat med yoga i enkla former. Läs programmet här» Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

20% på Lip Care Colour

posted in: Aktuellt, Maria Å | 0

Fyll upp makeupväskan med fler färger av läppstift! Lip Care Colour har mineralbaserade pigment som ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som vegetabiliska oljor och vax vårdar och skyddar dina läppar. Fins i flera olika färger  Skruvhylsan innehåller 4,5 ml Lip Care Colour. Självkonserverande system. Fram till den 31 december ger vi dig 20% rabatt på samtliga läppstift i MARIA ÅKERBERGs sortiment. Pris: 159 kr (värde 199 kr)    

1 2 3 4 5