Introductory Horstmann 13-14 feb

Stel rygg, spända axlar eller bara nyfiken? Lär dig ta bättre hand om dig själv och dina närmaste med hjälp av Horstmanntekniken.

Julstämning hos MÅ

Jul-feeling hos MARIA ÅKERBERG som sprider glädjande erbjudanden du inte får missa!  Beautiful duo Beautiful Duo innehåller Hair & Body Shampoo Beautiful och Body Lotion Beautiful som rengör och mjukgör … Läs mer»

ZOOM-föreläsning om Face Reading

Med Eva-Marie Janelo  Den 4 nov kl 19.00-20.00. Face Reading Vi är alla födda med en intuitiv förmåga att tolka ansiktsuttryck hos en annan människa men vi gör det mestadels … Läs mer»

Hösterbjudanden från MÅ

Torra och kliande ben eller armar? Längtar du efter en härlig hemmakur? Letar du efter ett täckande makeup-underlag som inte gör huden torr? Här är MARIA ÅKERBERGS hösterbjudanden! Priserna gäller … Läs mer»

Kurs i Introductory Horstmann

7-8 november, Göteborg Dags för ny kurs i Horstmanntekniken – ett fantastiskt verktyg som är enkelt att använda i vardagen men den kan också vara som sloganen lyder: ”A Life … Läs mer»

Kurs i Face Reading

21-23 november Eva-Marie Janelo håller kurs i Face Reading på Omtanken. Vi är alla födda med en intuitiv förmåga att tolka ansiktsuttryck hos en annan människa men vi gör det … Läs mer»

1 2 3 4 8