Pengar växer inte på träd, eller?

posted in: Aktuellt | 0

Event med Shine – 29 augusti kl. 18.00 – 21.00 – Prästgårdsängen 9 En ekonomisk kris förutspås – hur ska vi ta oss igenom den så smidigt som möjligt? Den frågan besvaras av Anca Dumitrescu som under året har följt framgångsrika internationella experter inom ekonomi och ekonomisk frihet. Hon delar med sig av sin kunskap och under kvällen kommer vi att prata om: Att skaffa Finansiell Intelligens (FI) och förstå signalerna Olika typer av investeringar för en balanserad portfölj Att … Läs mer»

Strandliv to-go!

posted in: Aktuellt, Maria Å | 0

Summer safari Sommarens bästa produkter till specialpris i ett set färdigpackat i vår egen MÅ Brand Bag. Produkter som ingår: After Sun Lotion 250 ml En svalkande, lindrande lotion som vårdar, återfuktar och mjukgör solexponerad hud på både ansikte och kropp. Cremen absorberas snabbt av huden och har en frisk, fruktigt somrig doft. Innehåller vårdande Aloe Vera, Citrongräs och Havtorn. Protecting Lotion Ourdoor 100 ml En vårdande solskyddscreme för både ansikte och kropp. Välgörande Jojobaolja, fuktgivande Aloe Vera och naturligt … Läs mer»

Hair Duo

posted in: Maria Å | 0

Schampo och balsam till specialpris Köp Hair & Body Shampoo Energy 500 ml så får du vårt återfuktande balsam i en 200-ml-tub på köpet. Båda produkterna doftar friskt av Enbär, Citrongräs, Rosmarin och Lavendel. Hair & Body Shampoo Energy 500 ml Ett milt schampo och en fräsch duschgel som du kan använda dagligen för att tvätta håret och kroppen. Produkten fungerar även som ansiktsrengöring för normal hud och som raklödder. De milda, rengörande ingredienserna kommer från kokos och majs, och … Läs mer»

Två makeup-paket som ger sommarfina läppar!

posted in: Aktuellt, Maria Å | 0

Färdigpackade set med Lip Care Colour och Lip Liner Välj mellan Natural Nude som ger en ljus, neutral färg och Pink Plum som ger en rosalila nyans. Natural Nude set Lip Care Colour Just Nude är ett beige läppstift i en neutral och skir färg med matt yta som passar perfekt om du bara vill ha lätt markerade läppar med lite färg. Lip Liner Natural Beige har en neutral, brunbeige färg som passar till alla neutrala läppstift eller när du … Läs mer»

Öppet i sommar

posted in: Aktuellt | 0

Under sommaren är butiken öppen efter överenskommelse. Slå mig en signal på 0733-701660 så hittar vi en tid som passar dig. Behandlingstider finns tom 19/7. Från och med den 20:e augusti har jag åter öppet på tisdagar 17-18.30. Omtanken önskar dig en skön och avkopplande sommar!

Deepskin organics

posted in: Aktuellt, Maria Å | 0

Fina kunderbjudanden maj – juni 2019 Välkommen in i butiken tisdagar 17:00-18:30 eller boka tid 0733-701660 Dubbelt upp med schampoo och och duschtvål Köp MÅ Hair & Body Schampoo 500 ml – få en 250 ml på köpet! Välj mellan frisk doft av Lemongrass och Rosemary. Pris: 219 kr (värde 368 kr) 24/7 set Just nu får du Face Lotion More och Night Cream More i ett specialset! Varje tub är fylld till bredden med 100 ml naturligt uppstramande och … Läs mer»

Hair mask

posted in: Aktuellt, Maria Å | 0

Hair Mask är en extra kraftfull, naturlig hårinpackning som återställer fuktbalansen och gör ditt hår silkeslent. Den innehåller Broccoliolja och Jojobaolja som tillför nyttiga fettsyror som ger fin lyster utan att håret känns fett. Mjukgörande effekt på alla hårtyper. Använd 1-2 gånger per månad för bästa resultat. Kan också appliceras i hårbotten för att återfukta även där. Pris: 129 kr (50 ml).

HELA DIG 17/4: Vårt största organ – huden

posted in: Aktuellt | 0

Välkommen till en kort, kostnadsfri föreläsning om vad som kan vara bra att veta om solskydd och produkter för ansiktet nu när vår och sommar står för dörren! Hur funkar solskydd? Vad är mineralolja? När måste man använda ansiktsvatten? Vad innehåller deodorant? Effekten av tvål och vatten? Platsen är som vanligt Prästgårdsängen 21, i Omtankens lokaler. Tid: kl 18:00 – 18:45 Hoppas vi ses! /Eva Klingström    

Kurs i Introductory Horstmann

posted in: Aktuellt, Horstmann | 0

13-14 april Horstmanntekniken är ett fantastiskt verktyg som är enkelt att använda i vardagen men den kan också vara som sloganen lyder: ”A Life Changing Process”. För vem? För dig som vill lära dig att ta bättre hand om dig själv och dina närmaste. Kanske få bukt med stel nacke, musarm eller krånglande knän? Anmälan För mer information och anmälan, klicka här» Mer om Horstmann»

1 2 3 4 6