Maria Åkerberg produkter finns hos Omtanken!

”Av naturen är du kommen. MARIA ÅKERBERG tillverkar de allra bästa produkterna för dig i total harmoni med naturen.”

MARIA ÅKERBERGs ekologiska produkter som jag har arbetat med sedan 2003, innehåller bara ingredienser som bygger upp huden och håret utan att störa den naturliga processen i varken kroppen eller naturen. Välkommen att prova ut dina favoriter!

Butiksöppet tisdagar 17-18

Passar inte tisdagskvällar går det bra att slå mig en signal på 0733-701660 så hittar vi en lösning som passar dig

AKTUELLA ERBJUDANDEN

Face Lotion More 49 kr!

Face Lotion More är en omedelbart uppstramande och återfuktande dagkräm för ansiktet tack vare den höga halten av rödklöverextrakt. Rödklöver innehåller isoflavoner som återger en åldrande hud sin elasticitet och … Läs mer»

Ge hår och hårbotten lite omtanke!

Dags att ge hår och hårbotten lite extra omtanke? Min personliga favorit är Hair mask vars kombination av eteriska oljor ger massor av fukt. Är det kliande eller fet hårbotten … Läs mer»

Nytt år – ny rengöring!

Testa en ny ansiktsrengöring! Just nu kan du köpa 100-ml-rengöringar för 99 SEK, värde 199 SEK! Cleansing Clay – en balanserande rengöringscreme som passar alla hudtyper, men är särskilt lämplig … Läs mer»

25 % på MÅ Beautiful-serien

Skönhet sitter i betraktarens ögon. Många av dagens unga kvinnor kan inte se sin egen skönhet och är inte nöjda med sin spegelbild. Vi vill hjälpa till att ta fram … Läs mer»