Hudvård från MARIA ÅKERBERG

”Alla mår gott av ansiktsbehandling.”

Ansiktsbehandling

Det finns behandlingar för alla åldrar, hudtyper och personligheter! Jag hjälper dig gärna med en plan som passar just dig.

Nedanstående behandlingsupplägg skall alltså ses som inspiration. Mitt generella råd är att starta med Pure Cell Treatment för att sedan följa upp med ett upplägg som passar din livssituation.

MÅ AHA-behandling

Ger ökad lyster och har sammandragande effekt på stora porer. Behandlingen stärker collagenfibrerna och kan göra åldersfläckar, rynkor och ärr mindre markanta.

Passar de flesta men under 24 h före behandlingen bör man inte sola eller raka sig. Efter behandlingen bör huden inte utsättas för sol eller peeling under 48 h.

Eftersom svensk vintersol är lite blygsam är det en extra bra kur att prova under vinterhalvåret.

1 behandling 980 kr (ca 60 min)

Kur 5 behandlingar 1 ggr/vecka 4500 kr

MÅ Antirouge-behandling

För att få full effekt krävs en kur på 6 behandlingar och hemvård med rekommenderade produkter från MARIA ÅKERBERG. Produkter med mineralolja eller siliconer kan leda till att behandlingsresultat helt uteblir.

En kur består av 5 behandlingar 1 gång per vecka. Därefter ett uppehåll på 4 veckor då du pysslar om din hud hemma med Serum Antirouge och övriga rekommenderade produkter. Kuren avslutas med en 6:e Antirougebehandling på salongen.

Passar alla, även de med känslig hud eller rosacea. Behandlingen förebygger och motverkar ytliga blodkärl.

1 behandling 980kr

Kur om 6 behandlingar 5400 kr

MÅ C-vitaminbehandling

En kur består av 5 behandlingar 1 gång per vecka. Därefter ett uppehåll på 4 veckor då du pysslar om din hud hemma. Kuren avslutas med en 6:e C-vitaminbehandling på salongen.

En behandling tar ca 60 min.

En riktig energikick för trött hud som ger lyster och spänst. C-vitaminbehandling återuppbygger solskadad hud och motverkar för tidigt åldrande. Behandlingen är inflammationsdämpande och passar därför vid mild acne.

1 behandling 980kr

Kur om 6 behandlingar 5400 kr

Maria Åkerberg produkter finns hos Omtanken!

MÅ Moist-behandling

Ger fukt på djupet. En bra behandling för” torrisar” och du som inte är så flitig med peeling, serum, olja och dagkräm på hemmaplan.

1 behandling 980 kr (ca 60 min)

Kur 5 behandlingar 1 ggr/vecka 5400 kr

MÅ Clearing-behandling

Passar vid acne eller detox. Också lämpligt för dig som nyss upptäckt MARIA ÅKERBERG och tidigare använt något annat märke eller ”tvål och vatten”.

1 behandling 980 kr (ca 60 min)

Kur 5 behandlingar 1 ggr/vecka 5400 kr