Behandla dig själv och andra med Horstmanntekniken

 "A life changing process."

Horstmanntekniken är en australiensisk, kraftfull del av den växande energimedicinen. Tekniken syftar till att ta bort energiblockeringar som begränsar  oss så väl fysiskt som psykiskt.

En Horstmannbehandling inleds alltid med samtal kring ditt allmänna hälsoläge. Under behandlingen ligger du påklädd (gärna mjuka träningskläder) på massagebänken och får hjälp med mobilisering i axel-, höft- eller fotled.

 

Jag erbjuder alla olika varianter av Horstmanntekniken. Vanligtvis börjar man med en kombination av Ileosacral Release och Arm-Shoulder Release, därefter går vi vidare med det som passar just dig:

  • Arm-Shoulder Release är lämplig t ex vid musarm, tennisarmbåge, frozen shoulder, astma och andra blockeringar i bröstet.
  • Ileosacral (bäckenet) Release är basen i Horstmanntekniken och balanserar både kropp och själ. Den passar bland annat vid artros i höft och knä samt vid besvär i ländrygg eller bäcken.
  • Foot Release påverkar bland annat ryggradsreflexerna och kan lindra värk i nacke, rygg och knä. Om du har svullna underben är detta en bra variant för dig.
  • Self Sabotage Release är främst inriktad på psykiska blockeringar men har även effekt på tex ischiasbesvär. Genom att lösa upp blockeringar i höftled kan självkänslan stärkas och det kan bli lättare att bryta självdestruktiva mönster. För att få full effekt av Self Sabotage Release gör man vid det föregående behandlingstillfället en omfattande Ileosacral Release. Även om Self Sabotage Release främst är inriktad på känslomässiga blockeringar kan den också vara mycket effektiv vid ländryggsbesvär.
  • Aura Drainage and Point 8 är den perfekta behandlingen när man känner sig utarbetad eller har svårt med sömnen. Genom att kommunikationen mellan din fysiska och andliga varelse förbättras uppstår möjlighet till läkning på flera plan. De flesta upplever Aura Drainage som oerhört avslappnande.

Behandlingarna Genetic Sabotage Release, Karmic Release, 7 Golden Points och Thymus Release är bara möjliga att göra efter omfattande förberedelse främst genom en serie av Ileosacral Release.

Horstmanntekniken är inte lämplig om du har en akut skada som t ex diskbråck eller om du är gravid. När det gäller graviditet finns en del undantag, ring gärna så reder vi ut om det passar dig.

Beräkna 60 min för första besöket. Det går oftast fortare men det är skönt att ge sig själv en stunds vila efter.

Det går också bra att prova en kort behandling 30 min och då får du Arm-Shoulder Release, Ileo Sacral Release eller Foot Release.

Länk till bokadirekt
Utbilda din inom Horstmanntekniken med Eva Klingström

Vill du gå utbildning?

Läs mer om Horstmannkurserna här»

Du hittar mer information om Horstmanntekniken på www.horstmann.fi/sv