Workshop Introductory Horstmann Stockholm

11nov2023
12nov2023

Helgkurs Introductory Horstmann

Kl 13:00

Introductory Horstmann innebär att du får lära dig en enkel men oerhört effektiv metod för att bli av med spänningar i bland annat nacke, axlar, höfter, ländrygg och knän. Många tidigare deltagare vittnar också om bättre sömn, mindre stress och bättre balans i livet.

Workshopen är i första hand till för att du skall kunna ta bättre hand om dig själv men du kommer även att lära dig ett par saker att glädja nära och kära med. Vissa moment på axlar och höft tränar vi på varandra. När det gäller fötterna får du dock bara jobba med dina egna.

Workshopen består av delar av Ileo-Sacral Release, Arm-Shoulder Release och Foot Release samt The Horstmann Lift och Charkrabalansering. Det krävs inga förkunskaper men somliga väljer att förbereda sig genom att läsa delar av Patricia Trowbridges bok: The Horstmann System – From Philosophy to Practice.

Introductory Horstmann är en fristående workshop som passar alla. Det är också första steget för de som är intresserade av att vidarutbilda sig och arbeta som Horstmannterapeuter.

Dag och tid:              Lördag 11:e november kl 13.00- ca 18

                                  Söndag 12:e november kl 10.00- ca 14

Adress: Helhjärtat center, Rödabergsgatan 3, Vasastan, Stockholm

Kostnad: 5900 kr (ink. 25% moms). Som du sätter in på Bg 534-7869 alternativt swish 123 216 6957. Undersök om du kan få ut något som friskvård på jobbet och om det i så fall skall stå något speciellt på kvittot/fakturan.

Välkommen att höra av dig med frågor eller kursanmälan. Senast 26/10 vill jag ha din anmälan. Jag förbehåller mig rätten att ställa in workshopen om vi blir färre än 4 deltagare. Om det skulle inträffa återbetalar jag omedelbart hela kursavgiften.

Eva Klingström                                           

0733-701660         

eva@omtanken.eu 

www.omtanken.eu

FB: omtankenGbg