Master your Intuition & Activate your Healing Gifts

06apr2024
07apr2024

Work shop med Adam Gil Lazaro/Kritagya Das

Kl 10 - 16.00

Prästgårdsängen 21

Höj din Intuitionskraft!
Välkommen till vår unika intuitionskurs där vi kommer guida dig till att återupptäcka och stärka din förmåga att lyssna till din inre röst och använda intuitionens kraft i ditt dagliga liv.
Alla har vi intuition, den inre kompassen som vägleder oss, men våran utmaning är att förstå vad som är intuition och vad som är ego/sinne. Ofta tror vi att det är vår inre röst, men det är egot som pratar till oss. Detta leder sedan till vilseledande beslut och vi tappar riktning och fokus på vår väg.
Under helgen kommer vi att fokusera på att förstå när det är din intuition som talar och ge dig verktyg för att kunna leva från hjärtat och alltid vara intune med din inre kompass.
AKTIVERING!
Du som kommer på kursen kommer att få healing aktivering i dina händer och chakra. The Sacred Healing Vibration är vår egen healing metod som kommer stärka din healing & mediala förmåga oavsett vad du haft med dig tidigare.
Vi kommer att guida dig genom:
- Kanaliserade Meditationer: Unika meditationer just för dig som kommer under helgen. Meditationer som kommer att aktivera delar i dig som du tidigare inte varit i kontakt med. Det kommer att kunna ge dig en inre upplevelse där sinnet inte är aktivt. Därifrån kommer du att kunna urskilja vad som är intutition och vad som är ego/sinne.
Vi har genom livets unika utmaningar och träning med flera upplysta mästare nått till en plats inom oss med full tillit och kontakt med både hjärta och intuition.
Ett exempel är en månad före Laila skulle föda vår yngsta dotter Bhavani, vi var hemlösa och visste inte var vi skulle bo. Genom tillit och guidning genom den inre kompassen fann vi ett drömhus där Laila kunde föda henne hemma i en trygg miljö.
Upplevelser som detta är en del av vad vi vill dela med dig under helgen.
Du kommer att utforska djupet av ditt inre och återkalla din inbyggda intuition, så att du kan ha tillit till dig själv och allt livet ger dig.
- Healing Resor & Aktiveringar:
Vi kommer att ha personliga aktiveringar för 3e ögat och hjärtat under helgen som kommer öppna upp nya dimensioner inom dig själv. Det kommer hjälpa dig att kunna se, höra och känna mer ifrån den inre världen. Det är för dig som vill ha mer kontakt och komminukation med ditt inre och den andliga världen.
Du kommer att få healing under helgen som kommer hjälpa dig releasa blockeringar och mentala ideer som ligger ivägen för dig att expandera.
- Praktiska Övningar: Få konkreta verktyg och tekniker för att identifiera och följa din intuition i vardagen.
-
Delning och Samtal: Skapa en gemenskap med likasinnade individer och dela dina erfarenheter kring intuition och dess kraft.
Välkommen att delta i denna utforskning av din inre värld och stärka din koppling till intuitionens kraft. Vi ser fram emot att skapa magi tillsammans med dig!
Fler fördelar:
• Hjärtchakra aktivering för att främja känslomässigt helande och förlåtelse.
• Aktivera kraften i det tredje ögats chakra för stressreducering och förbättrad intuition.
• Öppna upp för djupare kontakter med ditt högre jag och andevärlden.
• Få insikt i ditt livs syfte och andliga tillväxt.
• Uppnå en känsla av balans och harmoni i ditt liv.
• Datum: [6-7 April]• Tid: [10:00 – 16:00]• Plats: [Göteborg Omtanken - Prästgårdängen 21]• Varaktighet: [Lördag & Söndag]
Swish 1497kr : 0729071366
Efter du betalat har du bokat din plats. Ingen återbetalnin, skulle du bli sjuk eller något utöver det vanliga händer kan du ha betalningen inneståendes till en framtida kurs.
Joina Oss:
Missa inte detta unika tillfälle att ge dig ut på en resa av självupptäckt och inre transformation.
Utrymmet är begränsat, så boka din plats idag och väck din inre harmoni.
Vanliga frågor (FAQs):
F: Vad ska jag ta med mig till workshopen?
S: Vänligen ta med bekväma kläder, en anteckningsbok och ett öppet sinne. Om du vill sitta på meditationskudde och yogamatta istället för stol så ta med det. Egen lunch/ Fika. Vattenkokare och kylskåp finns.
F: Krävs tidigare erfarenhet?
S: Ingen tidigare erfarenhet krävs. Denna workshop är lämplig för nybörjare och de med erfarenhet av holistiska metoder.