Regression – Tidigare liv och möt din guide med Jenny Larsson

16jun2024

Kl 17 - 20

Nu är detta populära evenemang tillbaka på Omtanken!
Vi välkomnar dig på gruppregression enligt Dolores Cannons modell där vi gör en spännande resa via guidad meditation/lätt hypnos till tidigare liv och du kommer också att få budskap från en av dina guider!
Ta med dig en vän och häng med på en härligt magisk kväll som kan ge dig många nycklar till ditt nuvarande liv.
Detta är för dig som någon gång undrat över tidigare/parallella liv? Visste du information från tidigare liv många gånger kan hjälpa dig i ditt nuvarande liv?
Minnen och mönster från tidigare liv kan många gånger hindra oss eller dra ner vårt ljus i det här livet.
Det blir en spännande kväll där du genom en guidad meditation/lättare hypnos blir visad tidigare liv och du kommer också få möjlighet att möta din guide/skyddsängel!
Läs om Dolores Cannons Quantum healing hypnosis technique på:
www.qhhtofficial.com
VARMT VÄLKOMMEN!
Jenny och Eva
____________
Mer om evenemanget:
Har du en återkommande dröm? Dras du till en annan plats på jorden? Har du någonsin känt en omedelbar dragning eller motvilja mot en annan person men vet inte varför?
Allt detta har troligen med tidigare liv att göra!
De tidigare liv vi har levt har ofta inflytande på våra nuvarande liv. Varje livstid är till viss del planerad vår själ till innan vi reinkarnerar. Vi är här för att få utvecklas, vilket är vår själs syfte med en fysisk existens.
Genom dessa fysiska upplevelser lär vi oss hur vi kan bli vårt ultimata jag, förstå och komma närmare det vi är
När vi nyttjar vårt undermedvetna och ser aspekter av tidigare livstider, kan vi få information som kan hjälpa oss att arbeta med nuet. Kanske inte upprepa vissa vanor, lösa en utmanande relation med någon närstående, eller förstå varför du kan ha vissa hälsoproblem.
Allt som sker i våra liv har ett syfte på ett spirituellt plan, och med insikt och förståelse kan vi använda dessa insikter och lärdomar för att utvecklas vidare i detta livet
Detta är en gruppsession och kommer att vara ca 3h. Du behöver inte vara orolig, du får aldrig reda på mer än vad som är absolut meningen under en sådan här session.
Vi kommer att sitta på stolar under meditationen/regressionen.
PS Även om du varit på hypnos(QHHT) eller på gruppregression tidigare hos mig så kan det finnas mer information i tidigare liv som ditt högre jag vill visa dig<3
Varmt välkommen!
Datum/tid: Söndagen 16 juni, 17.00- ca 20.00. Dörrarna öppnar 17.00 och 17.15 startar vi, vi bjuder på te
Ta gärna med dig en smörgår/frukt, vi kommer ha pauser
Plats: Omtanken-massage och utbildning, Prästgårdsängen 21, Göteborg
Investering: 555 kr
Anmälan: Maila jenny@soulplanet.se OCH swisha till 0725- 885950 så snart som möjligt för att säkra din plats, Sista anmälningsdag 14/6
Begränsat antal platser;-)
OBS! Anmälan är bindande och förenat med ett betalningsansvar. Återbetalas ej vid förhinder men du kan överlåta din plats, det vill säga du kan att hitta en ersättare för dig om du behöver avboka.
Ta med dig papper och penna- efter varje del skriver vi ner det som kommit upp och vill man dela i gruppen så får man gärna det- men det är absolut inget tvång.
DET RÄCKER INTE ATT TACKA JA I EVENEMANGET SOM ANMÄLAN
Kontakta mig gärna om du har frågor;-)
 
_______________________________________
Vad säger tidigare deltagare?
"Jag vill tacka för meditation & regressions kvällen.
Det var en fantastisk kväll med kontakt med mitt högre jag❤️.
Du guidade oss alla så fint och lockade fram viskningarna från hjärtat.
Att få uppleva glimtar av tidigare liv och få en förståelse för livet jag lever nu, är en gåva. Detta ger insikter och en förlåtande känsla som dröjer sig kvar…
Det känns så befriande att nu veta varför jag är så rädd för mörkt vatten. Jag som hela tiden trott att det var ”Hajen filmerna” som satt sina spår. Nu när jag vet och fått känna att det beror på drunkning i tidigare liv, finns det hopp om att jag ska kunna simma igen som jag egentligen älskar❤️
Tack Jenny från hela mitt ❤️"
_________________________________________________________
"Jag minns så starkt känslorna från regressionen som du höll förra söndagen. Där du med varsam hand förde mig och flera av de andra deltagarna in i tidigare liv.
Jag förstår nu varför jag ständigt plågas av att se och möta människor som är på flykt, lever i misär och i ett missbruk. Varför jag vill ta hand om och ge allt till dem är en ren följd av egen erfarenhet.
Men precis som du alltid säger.
- "man får inte veta mer än man klarar av"
Tack, Jenny för att du hjälper mig att minnas.
Det get mitt liv här och nu en form av ny livskvalitet
"
______________________________________________
"Hej och stort tack!
Min totalupplevelse var väldigt bra!
Mycket spännande att få uppleva detta.
Kände att din guidning fungerade jättebra och jag fick tydliga budskap.
Fina energier med de andra deltagarna. "
Stort tack från Marie
_____________________________________________________
Om mig:
Jag är certifierad lev 2 practitioner i Dolores Cannons metod Quantum healing hypnosis Technique (QHHT).
Jag kanaliserar light language, är mental tränare och healer/djurkommunikatör. Sedan 5 år tillbaka har jag en podcast med fokus på holistisk hälsa och spiritualitet, The game changers podcast.
Jag har haft flertalet retreat med fokus på vår spirituella utveckling och BRINNER för att du ska få leva ett härligt liv där du förverkligar din fulla potential. Och det börjar inifrån och ut med att vi tar hand om oss själva och utforskar olika vägar att nå dit<3
Kolla gärna in mitt arbete på www.soulplanet.se