Sacred Healing Vibration Certification Course with Adam & Laila

01jun2024
02jun2024

Kl 10.00 - 16.00

Detta omfattande tvådagarsprogram är utformat för att rusta deltagarna med den kunskap, färdigheter och tekniker som krävs för att använda kraften i heliga vibrationer för healing och andlig tillväxt. Kom ihåg den uråldriga visdomen om energimedicin och lås upp dina medfödda helande förmågor i en stödjande och närande miljö.
Kursplan:
Grundläggande i Heliga Healing Vibrationer
- Introduktion till Heliga Healing Vibrationer: Förstå principerna och filosofin bakom denna kraftfulla helande modalitet.
- Utforska Vibrationshealing: Upptäck rollen av vibrationer i helandeprocessen och deras påverkan på sinne, kropp och själ.
- Energikroppen: En djupdykning i chakran, auran och subtila energisystem, och deras betydelse för holistisk healing.
- Praktiska övningar: Hands-on-praxissessioner för att utveckla intuition, känslighet för energi och skicklighet i energihelande tekniker.
- Avancerade helande tekniker: Fördjupning i förståelsen av heliga vibrationer och utforskning av avancerade helande protokoll för specifika tillstånd och utmaningar.
- Integration och träning: Guidade träningssessioner för att integrera kunskap och färdigheter som lärs ut under kursen och förbättra helande förmågor.
- Etiska överväganden: Förstå de etiska ansvar och gränser för att utöva heliga healingvibrationer.
- Avslutande ceremoni och certifiering: Firande av avslutet och utdelning av certifikat för Heliga Healingvibrationer.
Kursmaterial:
En omfattande kursmanual som täcker alla ämnen som diskuteras under utbildningen, tillsammans med ytterligare resurser, guidade meditationer och helande övningar.
Vem bör delta:
Denna kurs är idealisk för personer som är intresserade av holistisk healing, energimedicin och andlig tillväxt. Oavsett om du är nybörjare som utforskar världen av energihelande eller en erfaren praktiker som vill fördjupa din förståelse och dina färdigheter, erbjuder denna kurs värdefulla insikter och praktiska verktyg för personlig och professionell utveckling.
Certifiering:
Efter framgångsrik genomförande av kursen kommer deltagarna att få ett certifikat för Heliga Healingvibrationer, vilket erkänner deras skicklighet inom modaliteten och ger dem möjlighet att utöva heliga healingvibrationer med självförtroende och integritet.
Gör dig redo för denna djupgående resa av helande, stärkelse och andlig uppvaknande. Boka din plats idag och ge dig ut på vägen för att bli en certifierad utövare av Heliga Healingvibrationer!
Varmt Välkommen!
Tid 10:00 - 16:00
Pris 2500:-
Swish 123 548 79 21
Plats är bokad efter du betalat. Bokningen är bindande och återbetalas ej men kan överlåtas eller bytas mot motsvarande kurs.
Kontakta oss efter din betalning är gjord.
Tack och hjärtligt välkommen!